Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Να ΜΗΝ ξαναδούμε ΠΟΤΕ αυτές τις εικόνες

Η εικόνα δίπλα , ίσως είναι μια  απο τις πλέον χαρακτηριστικές των όσων τράβηξε το προσωπικό αλλά και οι επιβάτες τις τελευταίες μέρες απο τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο τροχαίο υλικό.
Εκτός αυτών , όμως υπήρξαν και τα γνωστά φαινόμενα της έλλειψης συντονισμού με τις Υπηρεσίες πολλές φορές να μπλέκονται , αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα των αρμοδιοτήτων και ποιος έχει τον τελικό λόγο , με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να χάνεται το τόπι. 
Η εικόνα και αυτές που ακολουθούν είναι
απο την μετεπιβίβαση επιβατών ( μας τις έστειλε επιβάτης) στην ανοιχτή γραμμή κυριολεκτικά στο μπαλάστρο, μετά απο ακινησία σε IC  τις τελευταίες μέρες.


Και Σταθμός Λαρίσης - Μετεπιβίβαση στην 1η γραμμή  . Το απόλυτο χάος με το Προσωπικό να προσπαθεί να κάνει τα ακατόρθωτα. Πολλές φορές κλήθηκε η Αστυνομία αφού τα πνεύματα είχαν ξεφύγει κυριολεκτικά.
Εικόνα που δεν τιμά κανένα και αποδεικνύει ότι το success story δεν είναι και τόσο αληθινό.



1 σχόλιο:

  1. Πολυ φοβαμαι οτι θα γινουν καθημερινοτητα και πολυ φοβαμαι περισσοτερο για καποιο μπαμ που θα γινει ταφοπλακα του σιδηροδρομου στην Ελλαδα....ειθε να βγω ψευτης αλλα η ιστορια επαναλαμβανεται

    Δ.Π.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή