Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Mηχανοδηγός εκτός Υπηρεσίας για το θέμα της διάσπασης σε εμπορικό..

Έφυγε το εμπορικό πριν απο λίγο με τον  3ο κατά σειρά μηχανοδηγό που τελικά δέχτηκε να αναχωρήσει.
Μηχανοδηγός του ΜΑΙ , τέθηκε εκτός υπηρεσίας πριν από λίγες ώρες γιατί κάνοντας δοκιμή πέδης στο εμπορικό , διαπίστωσε την μη λειτουργία του μηχανισμού διάσπασης ( ακαριαία πέδη ). 
Την στιγμή που δήλωσε το πρόβλημα άμεσα δόθηκε εντολή για αντικατάσταση του απο άλλον συνάδελφο που επίσης
διαπιστώνοντας το πρόβλημα και όσα αναγράφονταν στο δελτίο έλξης - φύλλο πορείας , αρνήθηκε να εκκινήσει αφού έκανε τις απαραίτητες δοκιμές και αντικαταστάθηκε επίσης με εντολή ΔΙΚΑΜ.

Τελικά επιστρατεύτηκε 3ος μηχανοδηγός (Και κορυφαίος συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ)  ο οποίος και  τελικά αναχώρησε.... 

Φυσικά ο " συνάδελφος" ξέχασε την ανακοίνωση του Σωματείου μας που έλεγε ότι δεν αναχωρεί απο αρχικό σταθμό αμαξοστοιχία που έχει διαπιστώσει πρόβλημα στην πέδη και ΚΥΡΙΩΣ ξέχασε την σημασία της λέξης ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.

Για αυτό και  δεν μπαίνει τυχαία σε εισαγωγικά . 
Αυτές οι συμπεριφορές εκτός από επικίνδυνες είναι και ΑΝΤΙ συναδελφικές , και πόσο μάλλον ,σε ένα θέμα που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και ακόμα περισσότερο όταν λίγο πριν έχει τεθεί εκτός υπηρεσίας ένας άλλος μηχανοδηγός.

Αύριο θα έχουμε να πούμε πολλά ....


1 σχόλιο:

  1. Καποιοί ανθρωπάκοι , όσο περνάει ο καιρός , όσο πάνε γίνονται όλοενα και πιό επικίνδυνοι.Όνομα δεν έχει αυτός ο << συνάδελφος >>να τον συγχαρούμε που πήγε και άδειασε κυριολεχτικά τους δύο άλλους συναδέλφους , και έκανε τον ήρωα και πήγε τελικά το τρένο ?Ή μήπως απείλησε η προσκείμενη παραταξή του ότι θα κάνει μήνυση για βεβήλωση του ονοματός του και ψυχική οδύνη?
    Θα μαθευτεί , γιατί πρέπει να μαθευτεί ,και τέτοιου είδους συνάδελφοι με τέτοιες εργασιακές συμπεριφορές πρέπει να τους κάνουμε όλοι πέρα,μιας και είναι υπογχηρίδια και μαριονέτες των μεγαλοκαρχαρίων.Οι παπαγάλοι που φωνάζουν απο το δημοκρατικό μπλογκ ,για ισότητα στην εργασία ,για ισοκατανομή των απολαβών ,για δικαιώματα , που είναι εξαφανισμένοι τώρα σε αυτό το έγκλημα που διεπράχτη εις βάρος των 2 συναδέλφων!!!Μήπως είναι ονλάιν με τον Τασούλη (ΑΡΝΙΑΚΟ) για να μεταδώσουν για κάνα δελτίο καιρού?Συγχαρητήρια στον συνάδελφο ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ , που απέδειξε ότι είναι πραγματικός συνάδελφος ,και όχι τραμπούκος του συστήματος , παρόλο που και στο παρελθόν είχε παρόμοιο περιστατικό με έμμεσες απειλές μέσω κινητού τηλεφώνου,και που τότε είχαν απολογία ,ντροπή και ξεφτίλα ,και λίγα είναι τα λόγια για τον καουμπόη της τρύπιας δεκάρας που ήρθε απο το σπίτι του να πάει το τρένο.αίσχος και πάλι αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή