Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κρέμασε η γραμμή επαφής στον Προαστιακό Αθήνας ;

Δεν άντεξαν τα μπαλώματα στη γραμμή ηλεκτροκίνησης (τα αντίβαρα είχαν αντικατασταθεί με σχοινιά που έδεναν τη γραμμή με τις κολώνες) και με τις
πρώτες ζέστες η γραμμή επαφής κρέμασε. Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στους συρμούς ενώ οι εντολές που δίνονται στους μηχανοδηγούς αφορούν και πάλι την μείωση ταχύτητας ακόμα και την διέλευση από τα σημεία με κατεβασμένους παντογράφους.
Τώρα αν εμείς ξαναγράψουμε ότι τα πάντα έχουν διαλυθεί στο όνομα της δήθεν εξυγίανσης θα γίνουμε και πάλι κακοί. Θα ενημερώσουμε με λεπτομέρειες για ότι έχει συμβεί σήμερα στον Προαστιακό αργότερα το βράδυ.

1 σχόλιο:

  1. Και ο λύκος κοιτούσε τα .... κρεμασμένα κάκαλα του τράγου, ώσπου στράβωσε ο λαιμός του! Ο νοών νοείτο μάγκες! Σε λίγο θα τα δένουν με σερπαντίνες τα καρναβάλια οι Εκσυγχρονιστές του Σιδηροδρόμου, τρομάρα τους και κυρίως... τρομάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή