Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Διαμαρτυρία επιβατών για την διακοπή της σύνδεσης με λεωφορεία απο τον Καστελόκαμπο

Λάβαμε κ δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή
Κύριε Πρόεδρε της Τραινοσέ,Κύριε Δ/ντα Σύμβουλε  της Τραινοσέ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω την δυσαρέσκεια του επιβατικού κοινού για την απόφαση που λάβατε περί κατάργησης του τροφοδοτικού λεωφορείου που συνδέει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο/Πανεπιστήμιο με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πατρών από τη στάση
Καστελλόκαμπος για το διάστημα 11/08 έως και 11/09/2016. Η συνδυασμένη αυτή υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 04/07/2010 και ουδέποτε έως και σήμερα έχει σταματήσει να εξυπηρετεί εργαζόμενους, φοιτητές και επισκέπτες. Η συνδυασμένη υπηρεσία λειτουργεί ως αστική συγκοινωνία εξυπηρετώντας οικισμούς – προάστια των Πατρών και ως εκ τούτο η διακοπή του τροφοδοτικού λεωφορείου θα δημιουργήσει πρόβλημα στις μετακινήσεις των χρηστών.  

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα με το τροφοδοτικό λεωφορείο είναι παλιό. Η υπηρεσία όπως ανέφερα λειτουργεί ως αστική συγκοινωνία. Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ (Ν.3891_2010 άρθρο 7 παρ. γ) έδωσε το δικαίωμα στη ΤΡΑΙΝΟΣΕ να λειτουργεί ακόμα και αστικές γραμμές. Με βάση αυτό, η προηγούμενη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προέβει σε αγορά 5 αστικών λεωφορείων από την ΟΣΥ (πρώην ΕΘΕΛ) για να αντικαταστήσει τα υπεραστικού τύπου λεωφορεία, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών αλλά και την βελτίωση της αξιοπιστίας της συνδυασμένης υπηρεσίας η οποία προκαλούσε μεγάλες καθυστερήσεις στη λειτουργία και οικονομική επιβάρυνση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τα λεωφορεία παραμένουν ακόμα στο Θριάσιο Αμαξοστασίο της εταιρείας σας διότι δεν δόθηκαν οι άδειες από την τότε Ηγεσία του Υπουργείου για να κυκλοφορήσουν, παρόλο που έγιναν προσπάθειες τόσο από τη Διοίκηση όσο και από τα στελέχη. 
Οι συνεχείς διαγωνισμοί  από ότι φαίνεται κατέληξαν σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να πάρετε την απόφαση να διακόψετε την υπηρεσία του λεωφορείου για το διάστημα από 11/08 έως 11/09/2016.


Παρακαλούμε πολύ: 
1. Να επανεξετάσετε την απόφασή σας ώστε το λεωφορείο να συνεχίσει τη λειτουργία του έως ότου υπάρξει λύση.
2. Τι προτίθεστε να κάνετε με την αδειοδότηση των αστικών λεωφορείων η οποία θα ήταν και μόνιμη λύση ώστε να μην προκύψει πάλι τέτοιο ζήτημα.

Με εκτίμηση 
Διαχειριστής της ομάδας του FB
«Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πατρών»
Γκλαβάς Βασίλειος
Μηχανικός  Η/Υ  Τ.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου