Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΕΕΣΣΤΥ : Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, δεν πάγωσαν -Κάποιοι υποτίμησαν τον καιρό.

Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και δεν πάγωσαν, γιατί κάποιοι δεν εκτίμησαν σωστά και υποτίμησαν τις προγνώσεις για τον καιρό.Αυτό υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας
Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ), Γιώργος Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98.

«Τα τρένα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και δεν πάγωσαν και ο λόγος είναι ότι κάποιοι δεν εκτίμησαν σωστά τα καιρικά φαινόμενα, κάποιοι υποτίμησαν τις προγνώσεις για τον πάγο στη βόρεια Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός όπως σημείωσε, ότι ο οργανισμός δεν είναι ενιαίος αλλά απαξιωμένος, κατακερματισμένος με αποτέλεσμα να υπάρχει κακοδιοίκηση και η μια διοίκηση να κρύβεται πίσω από την άλλη. Αν υπήρχε μια εταιρία δεν θα υπήρχε κακός συντονισμός δεν θα μπλέκονται οι αρμοδιότητες, και πρόσθεσε πως με όλες αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα τραίνα λειτούργησαν κανονικά στην πλειονότητας τους χωρίς προβλήματα παρά μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο κ. Αναγνωστόπουλος ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και για τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν περίπου δυο ωρών σε αφετηρίες εκεί δηλαδή που υπήρχαν συνθήκες ζεστασιάς για τους επιβάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου