Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών

Για άλλη μια φορά αυτοί που  "βρωμάνε νέες μυρωδιές συνδικαλιστικής σαπίλας" Για άλλη μια φορά αυτοί που βάζουν τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη για την

ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του εργοδότη τους ( άσχετα αν αυτή γίνεται μέσα από την ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων και από την τσέπη του λαού ) 


Για άλλη μια φορά αυτοί ( ΣΤΕΚΙ - ΔΙΚΤΥΟ ) μαζί με την ΠΑΣΚ και την ΔΑΚΕ που υπηρετούν την πολιτική της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που μόνο δεινά συσσωρεύει στους εργαζόμενους κατασυκοφαντούν το ΠΑΜΕ, εκτελώντας τη διατεταγμένη υπηρεσία τους. 

Ενώ γνωρίζουν πολύ καλά οτι η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ του ΠΑΜΕ ήταν: 

Α. Να υπερασπιστεί την δράση και την λειτουργία κάθε σωματείου. 
Β. Να καταγγείλει ως κατάπτυστη και αντεργατική τη συμφωνία ΠΕΠΕ - Τραινοσε ( 9ήμερο κλπ ) 
Γ. Να καλέσει τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να την καταδικάσουν. Αυτά και τίποτε παραπέρα. 

Αυτοί σαν άθλιοι συκοφάντες, το εμπλέκουν με πρόσφυγες και τριμερείς επιτροπές. 

Οι εργαζόμενοι μόνοι τους λύνουν τα προβλήματα τους με τους αγώνες τους, αρκεί να αποφασίσουν.. ΑΡΚΕΙ να κάνουν το βήμα και να το αποτινάξουν από πάνω τους το σαράκι του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού που τους κατατρώει. 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου