Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Σπίρτζης: Κατήγγειλε ρουσφετολογικές προσλήψεις σε κρίσιμες ειδικότητες στον σιδηρόδρομο μετά τα Τέμπη

 «Προσλήφθηκαν ρουσφετολογικά από τη ΝΔ, δεν ξέρει κανείς με ποιες διαδικασίες», υπογράμμισε στις καταγγελίες του ο πρώην υπουργός κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης

Σε καταγγελίες για προσλήψεις «ρουσφέτια της ΝΔ» στον σιδηρόδρομο μετά την τραγωδία των
Τεμπών προχώρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, «μετά τα Τέμπη έχουν γίνει προσλήψεις από το παράθυρο, ρουσφετολογικές της ΝΔ, στις κρίσιμες ειδικότητες, που έχουν σχέση και με την τραγωδία των Τεμπών».

«Προσλήφθηκαν ρουσφετολογικά από τη ΝΔ, δεν ξέρει κανείς με ποιες διαδικασίες»

Παραθέτοντας, όπως είπε, στοιχεία υπογράμμισε πως «προσλήφθηκαν ρουσφετολογικά από τη ΝΔ 60 σταθμάρχες -δεν ξέρει κανείς με ποιες διαδικασίες- 30 στην Αθήνα και 30 στη Θεσσαλονίκη και 53 κλειδούχοι, 30 στην Αθήνα και 23 στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει ανοίξει μύτη, μετά τα Τέμπη».

Δεν τρέχουν τον διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ για αυτούς που χρειάζεται ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ερωτηθείς για το πώς προκύπτει ότι είναι ρουσφετολογικές οι προσλήψεις και επανέλαβε ότι έγιναν από το παράθυρο. «Έχουν προσληφθεί έξω από τον ΑΣΕΠ, με μπλοκάκια. Ό,τι έχει αναδειχθεί από την τραγωδία των Τεμπών επαναλαμβάνονται τα ίδια», είπε.

www.tanea.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου