Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Εκβιασμούς καταγγέλει η ΔΕΣΚ, για τις εκλογές στο ΣΕΟ

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

     Καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης, εκβιασμού των συναδέλφων από μηχανισμούς μέσα και έξω από τον ΟΣΕ, προκειμένου να μην ψηφίσουν

τη ΔΕΣΚ-Σ στις επικείμενες εκλογές της 5ης, 6ης και 7ης Νοεμβρίου 2024 του Σ.Ε.Ο. 

Οι πιέσεις είναι άνευ προηγουμένου και θυμίζουν σκοτεινές εποχές που από ότι φαίνεται δεν έχουν περάσει. Αυτούς που εκβιάζουν κατά κύριο λόγο είναι οι συμβασιούχοι που τους κρατάνε όμηρους για να καρπωθούν τους ψήφους τους προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους στο Σωματείο, το οποίο όπως λειτουργεί μέχρι σήμερα, προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Διοίκηση και την Κυβέρνηση. 

Είναι αυτοί που συναίνεσαν σε αυτές τις απάνθρωπες – χωρίς δικαιώματα – μορφές εργασίας και ψεύδονται στους συναδέλφους για μονιμοποίηση, ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι οι Κυβερνήσεις που αυτοί στήριξαν και στηρίζουν ψήφισαν Νόμους που το απαγορεύουν.  

Αυτές οι συνδικαλιστικές παρατάξεις είναι μέρος του προβλήματος για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και δεν μπορούν να αποτελούν λύση. Γι΄ αυτό άλλωστε χρησιμοποιούν τον εκβιασμό και την τρομοκρατία, γιατί ο λόγος τους και πράξεις τους ΔΕΝ πείθουν.


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Γυρίστε τους την πλάτη.

Δεν έχετε να περιμένετε τίποτε από αυτούς. Ό,τι σας τάζουν είναι ψέματα. Μπροστά στις εκλογές ακούγονται αόριστες δεσμεύσεις. Δεν λένε όμως τι έχουν κάνει τα προηγούμενα χρόνια για το θέμα αυτό. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. 

     Η μόνη παράταξη που παλεύει, αγωνίζεται για μόνιμη σταθερή δουλειά, δουλειά με δικαιώματα για 7ωρο, 5ημερο, 35ωρο, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που θα καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες μας και όχι συσσίτια, που απαιτεί και δεν επαιτεί είναι η ΔΕΣΚ-Σ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

     Στις εκλογές του Σωματείου στείλτε τους το μήνυμα ότι δεν εκβιαζόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε.

     ΣΤΗΡΙΞΤΕ με την ψήφο σας το ταξικό ψηφοδέλτιο της ΔΕΣΚ-Σ και όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι΄αυτό που μας αξίζει και δικαιούμαστε. 


     

Συναδελφικά.

ΔΕΣΚ - ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου