Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Η ενόχληση Μητσοτάκη για τη (μη) ενημέρωση Σταϊκούρα


 Αναδημοσίευση απο το Powergame.gr 

Από τη γνωστή περιφερειακή πηγή που εξακολουθεί να με ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο Μαξίμου πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης, ευρισκόμενος εκτός Ελλάδος, βγήκε στα κάγκελα
διαβάζοντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για ένα περιστατικό με τον προαστιακό που είχε συμβεί μέρες πριν, άρα θα έπρεπε να τον έχουν ενημερώσει ο Σταϊκούρας και οι υπόλοιποι του Υποδομών και Μεταφορών.

 Απολύτως λογική η ενόχληση του αρχηγού Κυριάκου, αφού είναι κάπως άκομψο να μαθαίνει από τις εφημερίδες όσα οφείλουν να του λένε εγκαίρως οι υπουργοί του. Την ενόχληση ακολούθησε ένα τηλεφώνημα στον υφυπουργό Μυλωνάκη, ζητώντας να συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των συναρμοδίων για το θέμα, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για το συμβάν. 

Εξ όσων με ενημέρωσε η περιφερειακή πηγή (μου), αργά το απόγευμα άρχισαν να διαβαίνουν την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και οι… Φαρισαίοι του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και του Μετρό.

www.powergame.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου