Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΣΕΚ)

Λάβαμε και δημοσιεύουμε  ανακοίνωση της ΣΕΚ

Μετά την περιπέτεια του προηγούμενου μήνα με την καθυστέρηση κατάθεσης της προκαταβολής στον ΟΣΕ, ακούγεται ότι και αυτή τη φορά θα συμβεί το ίδιο τόσο με την προκαταβολή όσο και με το κουτσουρεμένο επίδομα άδειας τα οποία πρέπει κανονικά να πληρωθούν την 1η Ιούλη.
Πληροφορούμε τόσο την κυβέρνηση όσο και τις Διοικήσεις του ΟΣΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ να σταματήσουν να παίζουν με την αξιοπρέπεια των σιδηροδρομικών. Οι πετσοκομμένες σήμερα αμοιβές των σιδηροδρομικών δεν είναι χάρισμα. Είναι αποδοχές κατακτημένες με αγώνες χρόνων και αντιπροσωπεύουν τίμια εργασία, αξιοπρεπών εργαζομένων.
Καλούμε τους σιδηροδρομικούς σε επαγρύπνηση.
Εάν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν κατατεθούν οι επιταγές για την πληρωμή μας, την Παρασκευή το πρωί ΟΛΟΙ στην Καρόλου σε αγωνιστική συνέλευση προκειμένου να πάρουμε τις αποφάσεις μας.
Ντίνος Σουρμελής
Μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ
Εκπρόσωπος της ΣΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου