Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Hellenic Train : 30 νέες προσλήψεις στον Έβρο τα τελευταία χρόνια


 Το στέκι συνεχίζει να αποκαλύπτει τους ψεύτες που επιχείρησαν χτες να παραπληροφορήσουν για τα πραγματικά αίτια κατάργησης των δρομολογίων σε Έβρο και Θράκη. Ενδεικτικό της διάθεσης της Hellenic Train να κυκλοφορήσουν τρένα στην περιοχή είναι ότι
τα τελευταία χρόνια έχει προσλάβει και εκπαιδεύσει πάνω απο 30 νέους εργαζόμενους σε παραγωγικούς κλάδους (Μηχανοδηγοί - Τεχνίτες - Προσωπικό Κίνησης).

Το γεγονός αυτό ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ αυτοί που τα "ξέρουν όλα". 

Και ρωτάμε εμείς με την σειρά μας. 

Πόσοι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί στον ΟΣΕ για την συντήρηση του δικτύου του στους 2 αυτούς Νομούς. 

Πόσοι εργάζονται ΣΗΜΕΡΑ στον ΟΣΕ στους 2 αυτούς Νομούς.

Πως και απο ποιους γίνεται η συντήρηση του δικτύου.

ΓΙΑΤΙ η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν εγκρίνει προσλήψεις στον ΟΣΕ στον Έβρο.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΡΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ; 

Αυτά οι παπαγάλοι της παραπληροφόρησης δεν τα γνωρίζουν ; Φυσικά και τα γνωρίζουν. 

Αλλά υπηρετούν με την παραπληροφόρηση,  την ΑΝΤΙ- Σιδηροδρομική πολιτική που εφαρμόζεται στην χώρα μας απο τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα. 

To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου