Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Quiz για δυνατούς λύτες!

 
Ένα quiz για δυνατούς λύτες "σηκώνει" σήμερα το στέκι της έλξης. Ποιοι "σιδηροδρομικοί" υπέγραψαν λίγο πριν ξεκινήσει τις εργασίες της η εξεταστική για τα Τέμπη


επιστολή που αναφέρει ότι "οι τηλεδιοικήσεις είναι συστήματα .... διευκόλυνσης ασφάλειας κυκλοφοριας και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τον Γενικό Κανονισμό  Κυκλοφορίας"

Φυσικά δεν υπονοούμε το παραμικρό για τους "σιδηροδρομικούς" αυτούς. 

Αντίθετα,  τους δίνουμε ΔΗΜΌΣΙΑ συγχαρητήρια για αυτήν τους την ενέργεια που βγάζει άκυρα 3 πορίσματα για τα Τέμπη αλλά και την έκθεση του ERA. 

Τι να την κάνεις την τηλεδιοίκηση άλλωστε, τι τα θες τα φωτοσήματα και το ETCS. Yπάρχει ο ΓΚΚ. Τα υπόλοιπα απλά "διευκολύνουν". 

Το σημαντικό είναι να μην έχει σκόνη το Καλίδρομο όπως μας έλεγαν το 2018.

Άξιοι! (Τους το γράψαμε κιόλας σαν blog).


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου