Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Χαλκίδα: «Έσκασε το λάστιχο» είπε ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με τρένο στην Αυλίδα

Το σοκαριστικό ατύχημα με το τρένο έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (30/7/24) στη Χαλκίδα και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις άνθρωποι, έναν ενήλικας και δύο ανήλικα αγόρια 12 και 16 ετών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τόσο ο οδηγός του
φορτηγού, όσο και του τρένου δεν βγήκαν θετικοί στο αλκοτεστ που τους έγινε στη Χαλκίδα. Ωστόσο ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατηγορούμενος για επικίνδυνες παρεμβάσεις στις συγκοινωνίες, βάσει του υπ. αρθμ. 291 άρθρου του Ποινικού Κώδικα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του φορτηγού, ανέφερε πως του έσκασε το λάστιχο και σταμάτησε κοντά στις γραμμές του τρένου. Μετά από 4 λεπτά πέρασε το τρένο και «βρήκε» πάνω στην γωνία του κοντέινερ που μετέφερε το φορτηγό με αποτέλεσμα να διπλώσει η νταλίκα.

www.newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου