Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Προσαύξηση των, προς πλήρωση, θέσεων προσωπικού του ΟΣΕ

Την προσαύξηση των, προς πλήρωση της υπ’ αριθμ. 1/2022 προκήρυξης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θέσεων προσωπικού του ΟΣΕ αποφάσισε το υπουργείο.

«Προσαυξάνουμε τις θέσεις προς πλήρωση
της υπ’ αριθμ. 1/2022 Προκήρυξης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κατά ειδικότητα και περιφερειακή ενότητα, με ανάλογη προσαύξηση των θέσεων που αντιστοιχούν στις ειδικές κατηγορίες του άρθρου 13 του ν. 4765/2021 (Α’ 6), τηρουμένης της διαδικασίας που προβλέπεται από την οικεία προκήρυξη, για την αντιμετώπιση αυξημένων αναγκών σε προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου των ειδικοτήτων ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων, ΔΕ Σταθμαρχών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρονικών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων και ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου της «Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε.» (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.)», αναφέρεται στη σχετική απόφαση που περιλαμβάνει 50 θέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου