Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Διευκρινήσεις για το επίδομα αδείας

Πολλοί συνάδελφοι δεν πληρώθηκαν το επίδομα αδείας στις 4 Ιουλίου .


Αυτό συνέβη γιατί στην μισθοδοσία Ιουνίου είχαν ξεπεράσει τα 3.000 Ε μεικτά , φαινόμενο όμως που δημιουργήθηκε με την διπλή πληρωμή του τακτικού λειτουργικού ( 292 Ε).

Σε αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις των συναδέλφων , το επίδομα θα καταβληθεί στις 16 Δεκέμβρη και αυτό αν δεν έχουν ξεπεράσει συνολικά τις 36.000 Ε σε σύνολο απολαβών .(35.000 + 1.000 απο τα επιδόματα αδείας , πάσχα και Χριστουγέννων ) .

                                                                  ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε όσους καταβλήθηκε , το επίδομα αδείας ή Πάσχα και ξεπεράσουν τις 36 χιλιάδες ετήσια , στις 16 Δεκέμβρη τα χρήματα θα παρακρατηθούν απο την εξόφληση .

Όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο  , αυτό προβλέπεται απο  την κείμενη νομοθεσία .

Η εργασιακή δικαιοσύνη  σε όλο της το μεγαλείο  ......

Τέλος ,
Οι μετατασόμενοι για να πληρωθούν το επίδομα , ας επικοινωνήσουν με τον συνάδελφο Βιτωράτο , γραφείο 321 στην Καρόλου .Τηλ 210 5297322 - 321

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου