Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Νέα επίθεση στον Προαστιακό Πάτρας

΄Εχοντας χάσει πλέον το μέτρο  και φανερά εκνευρισμένος προφανώς απο τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην πρώτη απόπειρα του για το κλείσιμο του Προαστιακού ,  ο κ. Σκέντζος πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ , επανέρχεται με νέα επιστολή του , χρησιμοποιώντας πλέον τον τίτλο του προέδρου των αυτοκινητιστών Πάτρας για να ζητήσει ευθέως το κλείσιμο του .
Δημοσιεύουμε την επιστολή , απλά για να δούν όλοι τι αντιμετωπίζει ο σιδηρόδρομος απο απαρχαιομένες αντιλήψεις συμπολιτών μας .
Χαρακτηριστικό της διαφοράς του κειμένου τώρα είναι, πως δεν γίνεται καμιά αναφορά στην ανάγκη επέκτασης του, ενώ ρητά ζητά την κατάργηση του προαστιακού.
Το περιεχόμενο του είναι πλέον η καθαρά συντεχνιακή άποψη των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, αν και σε δημόσιες δηλώσεις του όταν δημοσιοποιήθηκε η επιστολή της ΟΕΒΕΣΝΑ, ο Παναγιώτης Σκεντζος τότε είχε αρνηθει με έντονο τρόπο ότι η πρωτοβουλία του είχε συντεχνιακά ελατήρια.
Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Σκεντζος τοποθετεί εαυτον και συναδέλφους του απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία, αυτή της ευρύτερης περιοχής του Ρίου, την οποία χαρακτηρίζει προνομιούχα περιοχή, ενώ κάνει λογο και για επιλεκτική διατήρηση της ζημιογόνου γραμμής.
Θα είναι ενδιαφέρον να γνωρίζαμε εάν συμφωνούν οι συνάδελφοι του στην πλειοψηφια τους, απέναντι στο περιεχόμενο και τους χαρακτηρισμούς προς μεγάλη μερίδα συμπολιτών και εν δυνάμει πελατών τους, αλλά και στα υπονοούμενα που αφήνει το κείμενο που υπογράφεται από τον Παναγιώτη Σκεντζο και τον γραμματέα Γιώργο Σιδερη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως θα είναι, τόσο η αντίδραση των υπαλλήλων του ΟΣΕ, όσο και μερίδας πολιτών, που με δηλώσεις τους αντίκρουσαν τα επιχειρήματα του Παναγιώτη Σκεντζου στην προηγουμένη επιστολή, που είχε τα διακριτικά της ΟΕΒΕΣΝΑ.
πηγή thebest.gr

Δυστυχώς για όλους αυτούς , το θέμα έχει πάρει πλέον τον δρόμο του , αφού η τοπική κοινωνία και οι συνάδελφοι στην Πάτρα ,αντέδρασαν ακαριαία στις προκλήσεις αυτές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου