Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Kύριε Μόσιαλε , σοβαρευτείτε .

΄
Παρακολουθήσαμε χτες το παραλήρημα του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μόσιαλου στον τηλεοπτικό σταθμό  skai .Με αφορμή το εννιαίο μισθολόγιο και την κόντρα...
που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την ΑΔΕΔΥ ,( με τις δηλώσεις νωρίτερα του Προέδρου της κ. Παπασπύρου γ΄,ια προκήρυξη απεργιών αποκλειστικά στις υπηρεσίες που απασχολούνται με την είσπραξη των δημοσίων εσόδων ) ο κύριος Μόσιαλος είπε με λίγα λόγια , ότι θα πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα και να απολύονται όσοι απεργούν .(αφού προκαλούν δημόσια ζημία ).Τόνισε μάλιστα με στόμφο ότι θα πρέπει να αλλάξουν και οι διαδικασίες με τα πειθαρχικά συμβούλια , αφού σε αυτά παρίστανται συνδικαλιστές που δικάζουν συναδέλφους τους ( ξέχασε να αναφέρει πως αποτελούν μειοψηφία ) .

Κύριε Μόσιαλε , μια ερώτηση μόνο .
Τους βουλευτές και τους Υπουργούς ποιος τους κρίνει ?  Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη ή η Ελληνική Βουλή ( οι συναδελφοί τους δηλαδή ) όταν και όποτε αυτή αποφασίσει να τους παραπέμψει ?( συνήθως αφού ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ τα αδικήματα ?) .

Έχει καταντήσει αστείο πλέον το φρούτο αυτό .Ας το καταλάβουν οι κυβερνώντες .
Καταργήστε πρώτα το νόμο περί ευθύνης Υπουργών , φέρτε στο ειδώλιο όλους όσους εχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για διασπάθιση δημοσίου χρήματος ( και για υποθέσεις που έχουν παραγραφεί ) και μετά να λέτε ότι θέλετε στα φιλικά σας πάνελ .
Κανείς εργαζόμενος δεν επιθυμεί καθεστώτα ατιμωρησίας στον χώρο εργασίας του κύριε Μόσιαλε, γιατί πολύ απλά αυτά τον υποβαθμίζουν .
Άλλο όμως αυτό και άλλα όσα ειπώθηκαν στο skai .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου