Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αλλαγές στην ηγεσία του ΥΜΕ

Παρελθόν αποτελεί  , ο Γενικός Γραμματέας κ. Τσιόκας απο το Υπουργείο Υποδομών .Την θέση του ...
Την θέση του καταλαμβάνει ο Αριστείδης Μπουρδάρας .

Η εξέλιξη αυτή ήταν για πολλούς αναμενόμενη μετά την μετακίνηση του κ. Ρέππα σε άλλο Υπουργείο ,ενώ φαίνεται να γνώριζε και ο κ. Τσιόκας τις προθέσεις της νέας ηγεσίας του ΥΜΕ αφού τις τελευταίες μέρες είχε επιδοθεί σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων που πρόβαλαν το έργο του τους τελευταίους 19 μήνες στο ΥΜΕ ...(http://www.tsiokas.gr/docs/deltio-ap.pdf) με τον ίδιο να σημειώνει στην προσωπική του ιστοσελίδα ότι ελπίζει να προστεθούν και όχι να σχιστούν σελίδες απο αυτό .

Παρόλα αυτά η συρίκνωση του σιδηροδρόμου ,το κλείσιμο της Πελλοπονήσου που λειτουργούσε απο την εποχή του Τρικούπη ,της Φλώρινας ,η κατάργηση των διεθνών ανταποκρίσεων , οι απολύσεις των εργαζομένων στις κλινάμαξες ,  αλλά και οι χιλιάδες μετατάξεις σιδηροδρομικών αποτελούν και αυτά αποτελέσματα της ακολουθούμενης πολιτικής στο ΥΜΕ την τελευταία διετία  .

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε απο αναρτήσεις του πρώην Γ.Γ.σε ιστότοπους  κοινωνικής δικτύωσης (twitter ) για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο νυν Υπουργός το θέμα της απελευθέρωσης των taxi .
Ο νέος Γενικός Γραμματέας Αριστείδης Μπουρδάρας
Γεννήθηκε στο Βόλο το 1949. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1975 ασκεί δικηγορία στην Αθήνα.  Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της «Ελληνικής Επιτροπής Συνεργασίας με την UNICEF», Νομάρχης Εύβοιας, Πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και Τουρισμού. Στο υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ορίστηκε Ειδικός Γραμματέας Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης .

Υπάρχουν φήμες που συνοδεύουν την αλλαγή του κ. Τσιόκα με επερχόμενες αλλαγές σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου