Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Θετικός ο έλεγχος της Τρόικα για ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπήρξαν από τα ΜΜΕ , στο στόχαστρο της λεγόμενης ....Τρόικας , σήμερα ήταν ο ΟΣΕ και ο ΟΑΣΑ με τα σχέδια εξυγίανσης τους .Ελεγκτές ...

βρέθηκαν σήμερα στο Υπουργείο παρουσία του νέου Γενικού Γραμματέα , αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων για να διαπιστώσουν την εξέλιξη της εφαρμογής του σχεδίου εξυγίανσης .Με τις γνωστές διαρροές στον Τύπο εκφράστηκε η ικανοποίηση τους , αφού η κατά κόσμο εξυγίανση προχωρά .

Όπου ευημερούν όμως  οι αριθμοί , δυστυχούν οι άνθρωποι .Αλλά ο ανθρώπινος παράγοντας δεν υπολογίζεται από τους ... εγχώριους και εισαγόμενους Τροικανούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου