Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

24ωρη απεργία την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου της Π.Ο.Σ. για την απεργία της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2011 που έχει προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.
Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

                                                                                                 
     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών κατόπιν και των τελευταίων εξαγγελιών, όπου άνοιξε η δεξαμενή των εργαζομένων στην εργασιακή εφεδρεία, καταδικάζει την επίθεση της Κυβέρνησης στους εργαζόμενους της μισθωτής εργασίας στο Δημόσιο, ευρύτερο Δημόσιο, ΔΕΚΟ.

     Κατ΄επιταγή της Τρόικα ρίχνει στον προθάλαμο των απολύσεων χιλιάδες εργαζόμενους χωρίς να σκέφτεται τους Έλληνες πολίτες, αλλά και τη Συνταγματική υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία.

     Η Π.Ο.Σ. για τους παραπάνω λόγους ήδη έχει αντιδράσει με απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις.

     Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Γ.Σ.Ε.Ε. την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 για την αποτροπή των αντεργατικών και αντικοινωνικών σχεδίων της Κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.  -  ΩΡΑ: 10.00’.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου