Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Είναι καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κινδύνους

Με μια επιστολή δέκα σελίδων με τον παραπάνω τίτλο  αποχωρεί από την Νέα Δημοκρατία ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής, ο οποίος είχε παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα διαδοχής για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας μάλιστα και την μία από τις πενήντα υπογραφές υπέρ του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
Δημοσιεύουμε την επιστολή όπως θα κάναμε και με την άποψη κάθε νέου ανθρώπου που δεν έχει υπηρετήσει το σύστημα
Μια άκρως ενδιαφέρουσα άποψη.
                                   κλικ στο σύνδεσμο    http://goo.gl/4TDlG


ιδιαίτερα όταν μέσα από αυτήν φαίνεται ότι υπήρχε και μέσα στους κόλπους της ΝΔ άποψη για την συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους που καταψήφισε η ΝΔ στην Βουλή .Ο κ. Χατζής μιλάει για τα   πάντα .
Και για αυτά που είναι προφανή ( για την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος με την διορισμένη Κυβέρνηση, για τα συμφέροντα που στηρίζουν τα κόμματα εξουσίας , για την  άρνηση της ΝΔ να ζητήσει την ψήφιση του μνημονίου με 180 βουλευτές τον Μάη του 2010, ακόμα πιο πρόσφατα για το καλοκαίρι του 2011 και  την τοποθέτηση εκπροσώπου της στο Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας που προέβλεπε το Μεσοπρόθεσμο για το ξεπούλημα ) και για άλλα πολλά . 
Μια άκρως ενδιαφέρουσα άποψη για τα όσα ζούμε  τα τελευταία 2 χρόνια από τα εσωτερικά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και από έναν από τους ποιο στενούς συνεργάτες (μέχρι σήμερα ) του κ. Σαμαρά.
                           κλικ στο σύνδεσμο    http://goo.gl/4TDlG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου