Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Δημιουργία Μητρώου Μηχανοδηγών

Συνεχίζεται η δημιουργία του μητρώου μηχανοδηγών σύμφωνα με τον Ν.3911 /2011 .
Δημοσιεύουμε την νέα επιστολή του Υπουργείου Υποδομών στην ΠΕΠΕ για το θέμα αυτό καθώς και την φόρμα με την οποία θα γίνεται η καταγραφή.

Κλικ στις εικόνες 

1 σχόλιο:

  1. Τιποτα αλλο δεν εχουν να ασχοληθουν,οι γραφειαδες?Αντε παρτε κοσμο και φερτε τραινα και αφηστε τα μητρωα,και τις παπαριες με αυτα δεν πανε τα τρενα...την ουσια επιτελους κανενας δεν την βλεπει σ'αυτη την χωρα?...μια συμπληρωστε το ενα μια το αλλο μου θυμιζουν τους διαφορους φακελους που ερχονται απο το υπουργειο οικονομικων κυριως.Μπορει κανεις να μας πει τι γινεται ας πουμε με την συντηρηση των μηχανων και των υποδομων?τουτεστιν ασφαλεια?και ο καταλογος μακρυς,μη συνεχισω...ολα τα εχει η μαριορη με μητρωα ασχολουμαστε ..Ελλαδα αθανατη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή