Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή ΠΕΠΕ

Επιστολή -  απάντηση για το θέμα με το σύστημα διαχείρισης καυσίμων που ανέδειξε και το στέκι  , απέστειλε σήμερα η ΠΕΠΕ στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΔΙΚΑΜ).


Δημοσιεύουμε την επιστολή 


                                                                           Αθήνα , 28/12/2011
ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΜ

ΚΟΙΝ. Δ/ντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ
            κ. Κώτσα Αρ. Προιστ. ΔΙΚΑΜ / ΥΔΙΚΤΥ

Θέμα  ...Σύστημα διαχείρισης Καυσίμων

Με την επιστολή  με αρ. πρωτ. 1652675/22.12.2011 παραδέχεστε το πρόβλημα που υπάρχει στο σύστημα διαχείρισης καυσίμων Κίνησης Συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Επιχειρείτε όμως για άλλη μια φορά (όπως και σε άλλες προηγούμενες περιπτώσεις ) μέσω επιστολών που καλούνται ενυπόγραφα να λάβουν γνώση οι μηχανοδηγοί , να μεταφέρετε τις δικές σας ευθύνες για την δυσλειτουργία του συστήματος διαχείρισης καυσίμων , στο προσωπικό έλξης .Τα όσα δε περιγράφεται ως αποκλειστική ευθύνη του μηχανοδηγού δεν προβλέπονται από τους υφιστάμενους κανονισμούς ενώ και η σημερινή τεχνική υποστήριξη -ιδιαιτέρα στα κεντρικά μηχανοστάσια -δεν παρέχει οποιαδήποτε δυνατότητα για την εφαρμογή τους .

Ζητούμε να αποσύρεται την εν λόγω επιστολή και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διαβούλευση.


Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας


Θεοδωρόπουλος Ε.                       Τουρλής Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου