Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δεν έχεις να πληρώσεις τα χαράτσια; Πούλα !


Οι βουλευτές της Κυβέρνησης της επαναδιαπραγμάτευσης συμβουλεύουν > Πουλήστε αν δεν έχετε να πληρώσετε τα χαράτσια ! 

2 σχόλια:

  1. Αι κουμουνιστικαί δυνάμεις προωθούνται εις τα ενδότερα της χώρας.

    Αι ημήτεραι πατριωτικαί δυνάμεις συνεπικουρούμενες απο τους παραδοσιακούς συμμάχους μας απο την Δύσην προσπαθούν να περισώσουν τας οικείας από τους Κομμουνιστάς....

    Η Κυβέρνηση θα εκδώσει νεώτερο ανακοινωθέν μόλις απομακρύνει τους Κομμουνιστές .

    Περαστικά σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζοχαρούμενος30 Μαΐου 2013 στις 7:17 μ.μ.

    Βαθύπλουτοι γόνοι που κληρονόμησαν την πολιτική. Κυριάκος, Μιλτιάδης, Ντόρα και άλλες "προσωπικότητες" μας μιλάνε για θυσίες και λιτότητα, όταν δεν έχουν δουλέψει πραγματικά ούτε για μια μέρα και δεν τους λείπει τίποτα. Μιλάνε για απολύσεις όταν οι πατεράδες τους έχουν διορίσει εκατονάδες ψηφοφόρους τους στο δημόσιο. Χοντρά τομάρια με τα τσιράκια τους ελέγχουν τις ζωές μας και μας απαξιώνουν. Συνεχίστε να τους ψηφίζετε βλαμμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή