Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αυξάνουν τις πληρωμές αναπαύσεων

Την ώρα που η ανεργία βρίσκεται στο 30 % (και αυτή των νέων στο 55 %) η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πληρώνει χιλιάδες δεδουλευμένα ρεπό λόγω ελλείψεως προσωπικού!
Στην γνωστή τακτική της αύξησης των ημερών πληρωμένων ρεπό προχωρά η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να καλύψει τις κραυγαλέες πλέον ελλείψεις μηχανοδηγών .
Για αυτόν τον μήνα , θα πληρωθούν μέχρι και
3 ρεπό στα κεντρικά μηχανοστάσια καθώς και σε αυτά που παρατηρείται μεγάλη έλλειψη προσωπικού.
Παρά την πληρωμή των αναπαύσεων  , ο αριθμός των οφειλομένων ρεπό στους μηχανοδηγούς αυξάνεται κάθε μήνα ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί τους επόμενους 3 μήνες που ξεκινούν οι καλοκαιρινές άδειες.

1 σχόλιο:

  1. Μη στενοχωριέστε. Οι νομίζοντες οτι σώζουν τη τσέπη τους πληρώντας 40 ευρώ περίπου στο χέρι την κάθε ανάπαυση θα σώσουν και πάλι το σαθρό οικοδόμημα και θα βγάλουν από τη δύσκολη για μια ακόμη φορά ΔΙΚΑΜ-ΜΙΚΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. Αλλά θα μου πεις ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται.Και ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ το ξέρεικαλά αυτό και θα φροντίσει και πάλι να το εκμεταλλευτεί χρησιμοποιώντας ότι μέσον υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή