Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Nέα καταγγελία απο το Δίκτυο για τις εκλογές στον ΣΣΒΕ


Σήμερα το πρωί, η εφορευτική επιτροπή των εκλογών στο Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας (ΣΣΒΕ), με την καθοδήγηση των ηγεσιών της ΠΑΣΚ-Σ και της ΔΑΚΕ απέρριψαν ΟΜΟΦΩΝΑ την προσφυγή του Δικτύου Σιδηροδρομικών για τον αποκλεισμό 8 συναδέλφων από το ψηφοδέλτιο για την εκλογή αντιπροσώπων για την ΠΟΣ.
Να σημειωθεί ότι, ενώ η ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚ-Σ είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της εδω και καιρό, οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ μέχρι χθές, μας έλεγαν ότι συμφωνούν να αποκατασταθεί το λάθος. Τι άλλαξε σήμερα το πρωί;
Επειδή τέτοιες μικροπαραταξιακές μεθοδεύσεις δεν μπορεί να μείνουν αναπάντητες, το Δίκτυο ετοιμάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

1 σχόλιο:

  1. Ωπα ρε παλληκάρια. Πείτε και σε μας τον λόγο του αποκλεισμού για να καταλάβουμε και εμείς οι απόμακροι. Ήταν ταμειακώς εντάξει; (που λέει ο λόγος, πράγμα δύσκολο να μην πληρώνει κάποιος) Μπάς και ψήφησαν και σε άλλο σωματείο; (πάλι πράγμα δύσκολο καθότι αριστερός και μπαγαπόντης δεν πάει). Τί συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή