Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Tην Παρασκευή η εξόφληση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την προσεχή Παρασκευή 13 Ιουνίου  θα καταβληθεί η εξόφληση Μαΐου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η πληρωμή της χιλιομετρικής αποζημίωσης θα γίνει με τον παλιό τρόπο αφού
ακόμα δεν έχει προχωρήσει καμία διαδικασία για το θέμα (η εισήγηση με τις λεπτομέρειες είναι ακόμα στο γραφείο του κ. Ζηλιασκόπουλου) , ενώ προχωρά κανονικά και η διαδικασία πληρωμής των χιλιάδων οφειλόμενων αναπαύσεων του 2013.


Η πληρωμή θα γίνει και πάλι σε μηνιαίες δόσεις (μάλλον 12) και θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μετά την καταβολή και της τελευταίας δόσης των αναπαύσεων προηγούμενων χρόνων που είναι τον επόμενο μήνα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η πρώτη δόση απο τις οφειλόμενες αναπαύσεις του 2013 θα μπεί στην εξόφληση Ιουλίου στις 16 Αυγούστου.

Ακόμα δεν έχει εκδοθεί καμία ερμηνευτική για την ΣΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου