Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καταδικάζει τις μεθοδεύσεις της  Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που  ακολουθώντας τις δοκιμασμένες συνταγές των προκατόχων, με πραξικοπηματικό τρόπο κατέθεσε και τελικά ψήφισε
εν κρυπτώ και εσπευσμένα, το αντιασφαλιστικό έκτρωμα μαζί με το νέο φορολογικό νόμο.
Φοβούμενη τις αντιδράσεις των εργαζομένων μετέτρεψε σε φρούριο την Αθήνα, με το κέντρο της πόλης να θυμίζει κατάσταση πολιορκίας. Οι ίδιοι άνθρωποι που κατήγγειλαν τους προηγούμενους για αυταρχισμό, εφαρμόζουν τις ίδιες μεθόδους. Δυστυχώς.
Με τη ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νόμου δίνεται η χαριστική βολή στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους, αφού όχι μόνο προσθέτει νέα βάρη αλλά κυρίως υιοθετεί και όλες τις μειώσεις που ψήφισαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις.
  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα συνεχίσει τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους για την αποκατάσταση των αδικιών που φέρνει ο νέος ασφαλιστικός – φορολογικός νόμος.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου