Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Απαραίτητη η δήλωση επισκευής μετά απο κάθε δρομολόγιο

Το στέκι της έλξης καλεί όλους τους μηχανοδηγούς να καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση του τροχαίου υλικού μετά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους καθημερινά.

Η δήλωση των προβλημάτων αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο για να
αποδεικνύονται τα προβλήματα και κατόπιν να αναλαμβάνουν οι συνάδελφοι της τεχνικής βάσης την επίλυση τους.

Πολλοί απο τους συναδέλφους ίσως νομίζουν ότι δεν τηρείται αρχείο πράγμα το οποίο δεν είναι αληθές αφού μετά την δημιουργία της ΔΙ.ΤΡ.Υ -και παρά την μεγάλη έλλειψη προσωπικού- γίνεται τεράστια προσπάθεια και υπάρχει αναλυτικό αρχείό.
Με την καταγραφή της επισκευής - ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόβλημα -διασφαλίζεται η διαδικασία τήρησης των αρχείων και προστατεύεται και ο ίδιος ο μηχανοδηγός.
Ίσως είναι καιρός να προχωρήσει και η χορήγηση tablet στους μηχανοδηγούς για να καταχωρούνται αυτόματα και μέσω internet σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία της κάθε μηχανής.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου