Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Νέα επιστροφή μεταταχθέντα στην έλξη - Μήνυμα Γιάννη Μπαϊρακτάρη αντιπροσώπου ΣτΑ

Άλλη μια επιστροφή  μεταταχθέντα μηχανοδηγού είναι γεγονός.Αυτή είναι ΚΑΙ η μεγαλύτερη επιτυχία της ΠΕΠΕ! 
Ο υποχρεωτικά μεταταχθέντας συνάδελφος 
Κωσταντέλος Αθανάσιος μηχανοδηγός απο το μηχανοστάσιο Βόλου επιστρέφει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ χάρη στις ενέργειες του Σωματείου μας που συνεχίζει αθόρυβα την προσπάθεια για την ενίσχυση του κλάδου και προστατεύει τα συμφέροντα των μηχανοδηγών.


Για το θέμα απέστειλε μήνυμα ο αντιπρόσωπος του ΣτΑ στον Βόλο συνάδελφος Γιάννης Μπαιρακτάρης στο οποίο αναφέρει : 
Ακόμη άλλος ένας συνάδελφος από τους μεταταχθεντες επέστρεψε στα καθήκοντα του στο Μηχανοστασιο Βολου. Πρόκειται για τον φίλο και συνάδελφο Αθανασιο Κωαταντελο. Η διαφορά πολιτικών και συνδικαλιστικων επιλογών είναι ουσιαστική και εμφανής στον κλάδο της έλξης αλλά και στον ΟΣΕ. Ευχαριστώ ως αντιπρόσωπος στο ΣΤΑ για τους αγώνες που έκανε το στέκι και όλους τους συναδέλφους που το δημιούργησαν και τους συνδικαλιστiκους, πολιτικούς φορείς που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου