Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Η ΠΕΠΕ δίπλα στους μηχανοδηγούς την ημέρα των καταργήσεων


Σε άμεση επικοινωνία με ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς που βρέθηκαν να ταλαιπωρούνται απο τα μεγάλα προβλήματα  που δημιουργήθηκαν την Τετάρτη βρέθηκε το Σωματείο μας. Επικοινωνία υπήρξε και με τους μηχανοδηγούς του
IC 53 και με τα στελέχη της έλξης που έδιναν μάχη μαζί με τους μηχανοδηγούς στην πρώτη γραμμή. Επίσης μετά απο ενέργειες του Σωματείου μας, στους 7 μηχανοδηγούς που διέμειναν στην Θεσσαλονίκη προσφέρθηκε γεύμα και για τις 2 μέρες που έμειναν εκεί. Τα ελάχιστα που μπορεί να κάνει η ΠΕΠΕ για τους συναδέλφους που έδωσαν πραγματική μάχη σε αντίξοες συνθήκες και με άνισους όρους.

Χτες ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Γενιδούνιας Κώστας μαζί με τον Ταμία Αντώνη Κλειδαρά βρέθηκαν στην Πάτρα όπου και συνομίλησαν με τους συναδέλφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Είναι η 2η φορά που ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ μεταβαίνει σε περιφερειακό μηχανοστάσιο για να συνομιλήσει με το προσωπικό και να ακούσει απο κοντά τα προβλήματα τους σε μια πρακτική που δεν είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Όπως έχουμε πληροφορηθεί , το επόμενο διάστημα ο Πρόεδρος του Σωματείου μας θα μεταβεί και σε άλλα περιφερειακά μηχανοστάσια.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου