Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο Θάνος Βούρδας διαψεύδει τις ειδήσεις για τον Προαστιακό Πάτρας


Σχολιάζοντας στο στέκι της έλξης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών,Θάνος Βούρδας, την ειδησειογραφία του τοπικού τύπου στην Πάτρα για το θέμα του Προαστιακού,ανέφερε πως 
πρόκειται για  δηλώσεις αναρμόδιων που απλά γίνονται   για εντυπώσεις και έκφραση άγχους ενόψει του Περιφερειακού Συνεδρίου της Δυτικής Ελλάδας. 

Ας μην βιάζονται κάποιοι, γιατί απλά θα τους μείνει η λάσπη,μας είπε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών τονίζοντας πως τις επόμενες μέρες θα συνομιλήσει και με εκπροσώπους του τοπικού τύπου για το θέμα για να ξεκαθαρίσει η πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου