Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Θέμα για την κτήση άδειας μηχανοδήγησης απο ΥΕ οδηγούς οχημάτων γραμμής ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΟΣ


Αναφορά στην διαδικασία   πιστοποίησης των οδηγών οχημάτων γραμμής με την άδεια μηχανοδήγησης ανέφερε χτες ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος χωρίς όμως να προτείνει κάποια λύση
σε ένα θέμα που είναι γνωστό στην ΠΟΣ απο το 2011 όταν και ενσωματώθηκε στην Ελληνική Νομοθεσία η κοινοτική οδηγία για την κτήση άδειας μηχανοδήγησης.
Οι συνάδελφοι οχημάτων γραμμής -κάτοχοι αποκλειστικά τίτλου σπουδών Λυκείου και άνω- ξεκινούν την εκπαίδευση τους αύριο, για την πιστοποίηση τους σύμφωνα με τις μεταβατικές διατάξεις του Νόμου 3911.

Για άλλη μια φορά η ΠΟΣ βρέθηκε απροετοίμαστη για ένα θέμα που είναι γνωστό χρόνια τώρα ενώ η κυνική ομολογία του Προέδρου της ΠΟΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο απλά επιβεβαίωσε ότι αυτή η ΠΟΣ συνεχίζει να τρέχει ΠΙΣΩ απο τις εξελίξεις.
Ενδεικτικό είναι ότι η πλειοψηφία της ΠΟΣ , τα τελευταία χρόνια ασχολείται συνεχώς με το θέμα της εκπαίδευσης  εχοντας κάνει συναντήσεις ακόμα κ με ιδιωτικές εταιρείες .
Ποτέ όμως δεν έθεσε θέμα για αυτούς τους συναφελφους ...

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου