Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Μήνες τώρα δεκάδες ΑΣΙΔ εκτός λειτουργίας, χωρίς να φυλάσονται. Διασυρμός του σιδηροδρόμου

Μήνες τώρα, στην Θράκη δεκάδες ΑΣΙΔ παραμένουν εκτός λειτουργίας και χωρίς να φυλάσσονται. 

Το πρόβλημα είναι γνωστό σε ΟΛΟΥΣ τους αρμοδίους για την επίλυση του (ΟΣΕ- Υπουργείο Μεταφορών-ΡΑΣ) αλλά ΟΛΟΙ σφυρίζουν αδιάφορα. 

Οι εικόνες που είδαμε σε όλα

τα κανάλια το τελευταίο Σαββατοκύριακο ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ τον σιδηρόδρομο, καθώς αποτελεί εύκολο στόχο για τα Μ.Μ.Ε. που τηρούν εχθρική στάση απέναντι στο μέσο, βλέποντας ότι η πολιτική απαξίωσης μετά τα Τέμπη συνεχίζεται. 

ΘΛΙΨΗ, ΘΥΜΟ αλλά και ΘΥΜΗΔΙΑ στους μηχανοδηγούς προκαλούν οι "παντογνώστες" που υπενθυμίζουν ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό σταματάμε πριν απο κάθε βεβλαμμένη διάβαση. 

ΘΛΙΨΗ γιατί ξεχνούν ότι ο ίδιος Κανονισμός προβλέπει ότι μόλις διαπιστώνετε ότι ΑΣΙΔ δεν λειτουργεί το αρμόδιο τμήμα γραμμής στέλνει προσωπικό για την φύλαξη της.

ΘΥΜΟ για την αδιαφορία των υπευθύνων και την προκλητική τους στάση απέναντι στο πρόβλημα.

ΘΥΜΗΔΙΑ για τους "παντογνώστες" που τα ξέρουν όλα, αλλά μιλούν χωρίς να γνωρίζουν (ή και γνωρίζοντας ίσως) ότι στην Θράκη πάνω απο 20 ΑΣΙΔ βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση ΜΗΝΕΣ τώρα. Ζητούν δηλαδή η διαδικασία της εικόνας να επαναλαμβάνετε καθημερινά 20 και πλέον φορές για να διέρχονται τα τρένα απο μη λειτουργούσες και φυλασόμενες ΑΣΙΔ και την ευθύνη για τυχόν δυστύχημα να την έχουν οι μηχανοδηγοί. Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ δεν τους αξίζει καν. 

Αυτοί οι παντογνώστες αποτελούν και το άλλοθι των υπευθύνων καιρό τώρα.

Ο διασυρμός του σιδηροδρόμου απο την Κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζεται καθημερινά.

Βαρεθήκαμε να ακούμε εξαγγελίες μόνο και απο έργο μηδέν.. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου