Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Η Hellenic Train για την εξυπηρέτηση επιβατών με αναπηρικά αμαξίδια

 Σε συνέχεια της προθύστερης ενημέρωσης για την αδυναμία εξυπηρέτησης επιβατών σε αναπηρικά αμαξίδια, η Hellenic Train ενημερώνει ότι, από αύριο 21/2, οι συρμοί του Προαστιακού Θεσσαλονίκη - Λάρισα, θα εξυπηρετούν όλους τους επιβάτες.

Η εξυπηρέτηση προς το παρόν αφορά επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών με αμαξίδια στους ΣΣ Σταθμούς Θεσσαλονίκη, Πλατύ, Κατερίνη και Λάρισα και εργαζόμαστε για λύση για περισσότερους σταθμούς.

Υπενθυμίζουμε στους επιβάτες που χρήζουν βοήθειας για την μετακίνησή τους, ότι, σύμφωνα και με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό, για την σωστή εξυπηρέτησή τους, θα πρέπει να ενημερώσουν για την πρόθεση μετακίνησής 24 ώρες πριν, στο τηλέφωνο 2130121121 (αστική χρέωση, 08:30 - 20:30, 7 ημέρες την εβδομάδα).

www.ethnos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου