Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία (Και πάλι ανυπαρξία Υποστηρικτικού μηχανισμού στην ΔΙΚΑΜ)

Τεχνικά προβλήματα στα Desiro λόγω της έντονης χιονόπτωσης στην Βόρεια Ελλάδα έχουν σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίησή τους και μεγάλες καθυστερήσεις στα αρτηριακά τρένα .
Τραγική η εικόνα ακόμα και σε κεντρικούς σταθμούς (Λάρισα ) όπου δεν υπήρχε έλεγχος των αιχμών λόγω της έντονης χιονόπτωσης  ενώ δεν υπήρχε και προσωπικό γραμμής πουθενά για να καθαρίσει τα κλειδιά από τα χιόνια  .
Και φυσικά για ακόμη μια φορά έκανε την εμφάνιση της η έλλειψη συντονισμού στην ΔΙΚΑΜ.
Παρόλο που τα desiro μέναν από μετατροπείς το ένα πίσω από το άλλο δεν βρέθηκε κάποιος να πάρει την απόφαση να τα αποσύρει από την Κυκλοφορία .(στις 5 το απόγευμα εδέησαν  το σκέφτηκαν και τα αντικατέστησαν με ic AEG ).
Αποτέλεσμα .Μεγάλες καθυστερήσεις σε όλα τα τρένα (προαστιακά - αρτηριακά) χιλιάδες ευρώ σε αποζημιώσεις σε επιβάτες , επιβάτες οι οποίοι ξεσπούσαν ως συνήθως στο προσωπικό έλξης για την ανυπαρξία υποστηρικτικού μηχανισμού.
Και όλα αυτά γιατί ο ΔΙΚΑΜ ξέρει .....Αποκλειστική του ευθύνη; >Η γύμνια στην εκμετάλλευση.
Την ζούμε σε όλο της το μεγαλείο τον τελευταίο μήνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου