Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ προς το Ευρωκοινοβούλιο

Την άμεση παρέμβαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ζητάει η ΓΣΕΕ με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Martin Schulz αλλά και στα μέλη του ανώτατου οργάνου της Ε. Ένωσης.
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο την παραβίαση μέσω της νέας δανειακής σύμβασης, ουσιωδών κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων των εργαζομένων που προστατεύονται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και το κοινωνικό κεκτημένο.
Η Συνομοσπονδία επισημαίνει στην επιστολή , ότι οι απαιτήσεις και οι όροι των εκπροσώπων της Ε. ΄Ενωσης αλλά και της ΕΚΤ σε αρμονική συνεργασία με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ - (ΤΡΟΪΚΑ), ανατρέπουν βασικά και θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων όπως ο θεσμός των ΣΣΕ, που προστατεύονται από το Σύνταγμα και τις Ευρωπαϊκές Συμφωνίες και απαιτεί από τα όργανα της Ε.Ε να αναλάβουν πρωτοβουλίες.
Διαβάστε όλη την επιστολή > (κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)





κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου