Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου για τη σιδηροδρομική γραμμή Φλώρινας


Σύσκεψη με εκπροσώπους του Νομού Φλώρινας συγκάλεσε στο γραφείο του ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαυρουδής Βορίδης κατά τη διάρκεια της οποία συζητήθηκε η επανέναρξη λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και Γιώργος Λιάνης, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και εκπρόσωποι του Δήμου Αμυνταίου καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.
Μετά τη συζήτηση με τους εκπροσώπους του νομού ο κ. Βορίδης έδωσε εντολή να εξεταστεί άμεσα η επαναλειτουργία της συγκεκριμένης σιδηροδρομικής γραμμής. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με τον ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη προώθηση του ζητήματος.
Γραφείο Τύπου
Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου