Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ανώτατο όριο στις Υπερωρίες για το β εξάμηνο του 2012 !

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση ! 
Η εγκύκλιος που στάλθηκε στις Υπηρεσίες , προβλέπει θέσπιση ανώτατου όριου στις Υπερωρίες για το προσωπικό  (30 για  το δεύτερο εξάμηνο ;; )  και τις καλεί να προγραμματίσουν τις Υπερωρίες για το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου να έχουν υποβάλει τις προβλέψεις τους στην Διεύθυνση Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον προγραμματισμό της υπερωριακής απασχόλησης.
Είναι να απορεί κανείς με τους φωστήρες της επαναδιαπραγμάτευσης , αφού αν ισχύσει ότι αναφέρεται ως πιθανή πρόταση του Υφυπουργού Εργασίας , τα εμπορικά τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω και της έλλειψης προσωπικού θα.... μένουν στον δρόμο .(Πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι οι υπερωρίες έχουν περιοριστεί σημαντικά - σχεδόν εξαλειφθεί απο τα κυκλώματα εργασίας της έλξης ).
Η συνέχεια της εγκυκλίου  >




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου