Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον Προαστιακό

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το χτεσινό χάος στον Προαστιακό Αθήνας.
Στο στέκι έχουν έρθει επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες για καταστάσεις που έζησαν εχθές το απόγευμα χιλιάδες επιβάτες και που μας κινούν την περιέργεια για το τι ακριβώς συνέβη τελικά.
Αύριο θα αναφερθούμε αναλυτικά στο τι ακριβώς συνέβη και θα περιμένουμε να δούμε αν θα βρεθεί κάποιος αρμόδιος να απαντήσει .
Το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρει >
H ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω κλοπής καλωδίων της ηλεκτροκίνησης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Κινέττας και  Αγίων Θεοδώρων, τα δρομολόγια  εκτελούνται με τροποποιήσεις και ενδεχόμενες καθυστερήσεις . Εκτιμάται ότι τα ίδια προβλήματα θα παρατηρηθούν  και αύριο Δευτέρα 27/8. Συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ  εργάζονται για την αποκατάσταση  της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου