Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Έλαμψε δια της απουσίας της η ΠΟΣ ( κ πάλι ). Ανακοίνωση απο συνδικαλιστές

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση συνδικαλιστών του Δικτύου 
Για μια ακόμη φορά έλαμψε δια της απουσίας της η ΠΟΣ από την συνάντηση - κάλεσμα των απολυμένων καθηγητών , υπαλλήλων της ΕΡΤ , σχολικών φυλάκων και καθαριστριών .Η συγκέντρωση έγινε στο ΕΚΑ με πλήθος σωματείων και ομοσπονδιών .
Η απόφαση που πάρθηκε ήταν
συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 05/06/14 και ωρα 18 κ 30 στην πλατεία Κλαυθμώνος .
Το Δίκτυο ήταν εκεί .

Συνάδελφοι της ΠΟΣ : 
Δυστυχώς και οι σιδηροδρομικοί έχουν υποφέρει και έχουν πληρώσει το τίμημα της κυβερνητικής πολιτικής ( απολύσεις , μετατάξεις , περικοπές κ.α.)
Δυστυχώς και ο σιδηρόδρομος βρίσκεται υπό καθεστώς ιδιωτικοποίησης και θέλει συμμάχους .



ΜΠΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΣΟΥΡΜΕΛΗΣ ΝΤΙΝΟΣ 
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

2 σχόλια:

  1. Το μόνο που κάνει η ΠΟΣ τα τελευταία χρόνια είναι να λάμπει δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ της. Γιατί σας κάνει εντύπωση; τι έκανε για τους απολυμένους των κλιναμαξών έκαναν τίποτε ; ΟΧΙ το μόνο που κάνουν είναι να γλύφουν τους εκάστοτε συμβούλους. Αλλά τώρα που έρχεται η ιδιωτικοποίηση θα πέσουν οι μάσκες , αφού ψηφίζετε τέτοιους καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι συνάδελφοι των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, ψηφίζουν ακόμα τους νεκροθάφτες μας, μην περιμένετε προκοπή. Τι να κάνουν οι άνθρωποι όταν έξω από το συνδικαλιστικό τους κουκούλι, είναι απλώς ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή