Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Σημαντική επιτυχία των εργαζομένων στην ΟΣΥ - Μόνιμη έκπτωση 20% για αγορές σε super market (Σκλαβενίτης)

Αναδημοσιεύουμε απο το etheldrivers μια είδηση που μπορεί να αποτελέσει πιλότο καθώς η  διαδικασία είναι απλή και άνετα θα μπορούσε να εφαρμοστεί και για τους σιδηροδρομικούς.Αναλυτικά διαβάζουμε >
Σήμερα τελικά επισφραγίστηκε (και τυπικά) η συμφωνία μεταξύ του προέδρου του σωματείου Τεχνικών και Εργαζομένων Αποστόλη Ραυτόπουλου και της αλυσίδας Super Markets Σκλαβενίτη,
για την παροχή διατακτικών (προαιρετικά) σε όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους της Ο.ΣΥ, με έκπτωση 20% - σε μόνιμη βάση...

Οι διατακτικές θα χρησιμοποιούνται από εμάς για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών από τα καταστήματα λιανικής της εν λόγω αλυσίδας.     
Για την απόκτηση των διατακτικών θα γίνεται παρακράτηση των χρημάτων μας  από τη μισθοδοσία και θα μας αποδίδεται ποσό (υπό μορφή διατακτικής) προσαυξημένο κατά 20%. Π.χ παρακράτηση ποσού 80ευρώ - έκδοση διατακτικής αξίας 100ευρώ.
Είναι γεγονός, ότι η προσπάθεια του προέδρου του σωματείου Τεχνικών είχε ξεκινήσει από πολύ καιρό.
Γνωρίζουμε καλά, ότι ο Ραυτόπουλος επιθυμούσε να οργανώσει αυτό το μέτρο από διετίας, βασιζόμενος σε μια ιδέα του συναδέλφου οδηγού Σταύρου Κομιτόπουλου από το αμαξ/σιο του Πειραιά.
Η προσπάθειά του όμως προσέκρουε συνεχώς σε πολλά εμπόδια τεχνικής φύσεως, τα οποία τελικά και ξεπεράστηκαν.

Στις αρχές του φθινοπώρου η προσπάθεια τελεσφόρησε και σήμερα τυπικά ολοκληρώθηκε.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι δεν πρέπει να παραλείψουμε τη συνεισφορά του συναδέλφου Αντώνη Βυθούλκα (πρώην οδηγού τρόλλευ, νυν τεχνίτη), ο οποίος, μαζί με τον Αποστόλη Ραυτόπουλο και το Σταύρο Κομιτόπουλο κατάφεραν - με πολύ πείσμα και προσπάθεια – να πετύχουν το τελικό 20%.

Μπράβο τους λοιπόν και πάλι και καλό θα ήταν οι κινήσεις του προέδρου του σωματείου Τεχνικών της Βερανζέρου, να βρουν μιμητές και από το συνδικάτο εργαζομένων της Ικτίνου. 
Αναμένουμε…

 Πηγη: Πρωτοβουλία Οδηγών Ε.ΘΕ.Λ 

Εννοείται ότι αναμένουμε και εμείς απο την ΠΟΣ αντίστοιχη ενέργεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου