Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Διευκρίνηση απο τον συνάδελφο Γρηγόρη Αλεξανδρή

Αποδέκτης διαμαρτυριών έγινε ο συνάδελφος Γρηγόρης Αλεξανδρής απο το τεχνικό προσωπικό καθώς κάποιοι συνάδελφοι θεώρησαν ότι με την τελευταία του επιστολή -όπου αναφέρθηκε στην συντήρηση του τροχαίου υλικού -αναφερόταν σε συναδέλφους.
Ο Γρηγόρης όπως άλλωστε και όλοι οι μηχανοδηγοί γνωρίζουμε ότι
οι συνάδελφοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε πολύ δύσκολες συνθήκες.Τα πραγματικά προβλήματα αφορούν την έλλειψη ανταλλακτικών και την δεδομένη έλλειψη προσωπικού που δυσχεραίνουν τις συνθήκες που γίνεται η συντήρηση. 

Σε αυτά λοιπόν αναφερόταν και ο συνάδελφος Αλεξανδρής και τα οποία άλλωστε έχει τονίσει και το συνδικαλιστικό κίνημα στον σιδηρόδρομο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου