Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η χορήγηση των δωροεπιταγών

Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής είναι ότι όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων στον ΟΣΕ συνάδελφος Θανάση Λεβέντης,η δωροεπιταγή θα δοθεί ΚΑΙ στους μαθητές στον ΟΣΕ.
Πολλοί συνάδελφοι μας ρωτούν για την ημερομηνία χορήγησης των δωροεπιταγών.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δωροεπιταγές θα είναι
έτοιμες και θα έχουν παραδοθεί το αργότερο στις Εταιρείες μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα - Τρίτη.
Ακολούθως οι Διευθύνσεις Προσωπικού θα φτιάξουν τις λίστες με τους Δικαιούχους ανά Διεύθυνση και θα ξεκινήσει η χορήγηση τους.
Λογικά αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.
Όσον αφορά την ΕΕΣΣΤΥ το ποσό αναμένεται τελικά να διαμορφωθεί στα 120 Ευρώ  - και αυτό ολόκληρο απο την Διοίκηση - ενώ η έκπτωση που θα κερδηθεί όπως πληροφορηθήκαμε απο τον συνάδελφο εκπρόσωπο εργαζομένων Παναγιώτη Κλειδόπουλο, θα χορηγηθεί στους μαθητές - μια σωστή κίνηση απο την Διοίκηση της Εταιρείας.

Τέλος πολλοί μηχανοδηγοί μας ρωτούν για το αν θα προχωρήσει κ η χορηγία απο το ΤΑΠΕΛ του Σωματείου, μετά την πρόταση που είχε γίνει απο την Εξέλιξη (Διοικητικό Συμβούλιο -Νοέμβρης 2014 - 50 Ευρώ)και έγινε ομόφωνα δεκτή.
Όπως ειπώθηκε στο ΣτΑ, το θέμα δεν μπορεί να προχωρήσει τώρα για τεχνικούς λόγους (δέσμευση χρημάτων σε κλειστό λογαριασμό) και έτσι θα προχωρήσει στο άμεσο μέλλον.

Το Στέκι της Έλξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου