Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Νέες προφορικές τοποθετήσεις στην έλξη....

Συνεχίζεται - με την ανοχή και υποστήριξη της πλειοψηφίας των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ - η απαράδεκτη μεθόδευση των προφορικών τοποθετήσεων σε θέσεις ευθύνης.
Αυτήν την φορά άλλοι 2 συνάδελφοι απο το ΜΘ "κατέβηκαν" με προφορική εντολή της Διοίκησης σε θέση μηχανοστασιάρχη, χωρίς φυσικά να τηρείται καμία διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος ή έστω η επετηρίδα.
Προκαλεί πάντως οργή -και γέλιο η στάση του 
Διευθυντή της ΔΙΚΑΜ και φυσικά της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Ο κ. Ρετσινάς στους διαδρόμους της Καρόλου όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι δεν είναι κομματικός παράγοντας , ότι στην Διεύθυνση του επικρατεί αξιοκρατία κτλπ  Ένα φεγγάρι μάλιστα τα έλεγε αυτά,ενώ παράλληλα είχε ανακαλύψει ότι τον κυνηγάει και ο...ΣΥΡΙΖΑ!
 Μάλιστα οργισμένος όταν του κοινοποιούνται ακόμα και δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν  ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ μηχανοδηγούς για την διαδικασία προαγωγών , καυχάζει ότι δεν θα αφήσει κανένα μηχανοδηγό να κατέβει απο τα χειριστήρια,αφού υπάρχει έλλειψη προσωπικού.
Την επόμενη μέρα των λόγων του, κατεβάζει με προφορικές εντολές  τους κομματικά ημέτερους του και όσους υποδεκινύουν οι ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ ή όσους αυτός επιθυμεί ο ίδιος  να επιβραβεύσει.
Αυτό ναι είναι σύγχρονη δημόσια Διοίκηση.

Η κατάσταση αυτή όμως έχει δημιουργήσει οργή στο υπόλοιπο προσωπικό και απο ότι μαθαίνουμε σύντομα η ΔΙΚΑΜ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα έχουν νέα απο τους μηχανοδηγούς σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Φυσικά η ανύπαρκτη σε όλα τα επίπεδα πλειοψηφία του Σωματείου μας, τα παρακολουθεί όλα αυτά και ναι , 6 μήνες μετά την πρώτη προφορική τοποθέτηση , ακούγεται ότι σκέφτεται να αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου