Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Η ΠΟΣ ανακάλυψε την απάντηση για το ευθύνης στον ΟΣΕ 3 μέρες πριν τις εκλογές στα Σωματεία! (.....)

Αφελής,  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ; Ή μήπως τελικά αδίστακτος και ταγμένος στην κομματική σκοπιμότητα για να τινάξει στον αέρα την υπογραφή της ΣΣΕ. Αν δεν γνώριζε αυτό που δημοσίευσε παραταξιακό blog στις 10 Απριλίου και το έμαθε σήμερα,οφείλει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ....ΧΤΕΣ!
Ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ο οποίος έδωσε εντολή στον έμισθο προπαγανδιστικό
μηχανισμό της ΠΑΣΚ (αλήθεια Τάκη θα μας πείς τελικά, ισχύει ότι η ΠΟΣ ξοδεύει 2500 Ευρώ το χρόνο για αυτήν την ιστορία ;) να δημοσιεύσει την
απάντηση του Υπουργείου 3 μέρες πριν τις εκλογές στα Σωματεία! Την ίδια στιγμή που ιστολόγιο συγκεκριμένης παράταξης είχε δημοσιεύσει την απόφαση απο τις 10 Απριλίου!

Η κίνηση αυτή έχει διπλή ανάγνωση.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ και η ΠΑΣΚ ξαφνικά ανακάλυψαν ...την πυρίτιδα και θέλουν να τινάξουν την επόμενη συνάντηση για την ΣΣΕ (Δευτέρα στις 5 το απόγευμα) στον αέρα με πρόσχημα ένα χαρτί που γνωρίζουν ΟΛΟΙ εδώ και 2 μήνες.
Το ερώτημα βέβαια είναι τι έκανε η ΠΟΣ και ο Πρόεδρος της όλο αυτό το διάστημα εκτός απο το να παίζει παιχνιδάκια -κοινώς να ΚΩΛΟΒΑΡΑΕΙ -στέλνοντας ανούσιες επιστολές δεξιά και αριστερά.
Δεν έκανε τίποτα. Σε αντίθεση με αυτούς που δουλεύουν συστηματικά και έχουν έτοιμα τα ΠΑΝΤΑ.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται για ψήφους. Η ΠΑΣΚ έχει κυριολεκτικά σκάσει με τα όσα γράψαμε για τις προαγωγές και τα παλάτια που είχαν χτιστεί στην άμμο,σε ΣΣΒΕ και Λαρισαϊκό ΤΑΖΟΝΤΑΣ ,τάζοντας,τάζοντας, κυριολεκτικά γκρεμίστηκαν.

Και για να είμαστε ξεκάθαροι για το θέμα της ΣΣΕ.

ΣΣΕ θα υπογραφεί.
Όσα παιχνιδάκια και αν κάνει αυτή η θλιβερή πλειοψηφία και ο χειρότερος Πρόεδρος στην ιστορία της, η ΣΣΕ θα υπογραφεί. 
Θα είναι μέρα μεσημέρι και θα έχει μέσα ΟΛΑ όσα έχει το κίνημα ζητήσει. 





Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου