Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Σχετικά με την δωροεπιταγή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πολλοί συνάδελφοί επικοινώνησαν μαζί μας για το θέμα της δωροεπιταγής στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε οφείλεται 
Στο ότι η απόφαση για το θέμα ελήφθη την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα (το ΔΣ ακυρώθηκε 2 φορές λόγω των αντιδράσεων της ΠΟΣ για τα γνωστά θεματα) και μετά μεσολάβησαν οι αργίες του Πάσχα και  οι απεργίες της προηγούμενης εβδομάδας. 
Οι τελικές υπογραφές για το θέμα μπήκαν προχτες κΑΙ οι επιταγές αναμένεται να δοθούν στους εργαζόμενους τις επόμενες ημέρες (μέχρι τέλος της εβδομάδας Η αρχές της επομενης).
Σε ΟΣΕ κ ΕΕΣΣΤΥ που το θέμα είχε αποφασιστεί σε ΔΣ προηγούμενων εβδομάδων η χορήγηση ων δωροεπιταγων προχώρησε κανονικά.(Στον ΟΣΕ έχουν ήδη δοθεί).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου