Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η Deutsche Bahn πουλά μειοψηφικό ποσοστό των DB Arriva και DB Schenker

Η Deutsche Bahn εξετάζει την πώληση μειοψηφικού ποσοστού της μονάδας σιδηροδρομικών επιβατικών μεταφορών DB Arriva, αλλά και των εμπορευματικών DB Schenker Logistics. 
To εποπτικό συμβούλιο της DB ανέθεσε στο διοικητικό συμβούλιο να αναπτύξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο εφαρμογής πώλησης των ανωτέρω μειοψηφικών ποσοστών έως το φθινόπωρο.
«Αν δεν λάβουμε μέτρα, το χρέος του ομίλου θα αυξηθεί σημαντικά το 2020. Παράλληλα, η προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων τρίτων περιορίζει το επίπεδο του χρέους, δημιουργώντας το οικονομικό πεδίο για περαιτέρω επενδύσεις», δήλωσε ο καθηγητής Utz -Hellmuth Felcht, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της DB.
Από το 2016-2020, το επίπεδο των ακαθάριστων επενδύσεων του Ομίλου DB θα φτάσει περίπου 55 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 90% θα κατευθύνεται προς τις σιδηροδρομικές δραστηριότητες στη Γερμανία.
Μάλιστα, 20 δις. ευρώ θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν από πηγές χρηματοδότησης του ομίλου.
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου