Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Η Ομοσπονδία δεν διαπραγματευεται το ευθύνης λέει τώρα ο Παρασκευόπουλος!

2 μέρες πριν την καθοριστική συνάντησή της ΠΟΣ για την ΣΣΕ ο Πρόεδρος της,απεμπολει την βασική διεκδίκηση όλων των παραγωγικών κλάδων.  ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ που τον χαρακτηρίσαμε ως τον χειρότερο Πρόεδρο στην ιστορία της ΠΟΣ,δικαιώνονται οσοι εδω κ μήνες φωνάζουν για την τακτική του. Διαβαστε τη δήλωση του:
Συνάδελφοι,
               Το επίδομα θέσης-ευθύνης σύμφωνα με όσα προβλέπει
ο νόμος για το ενιαίο μισθολόγιο χορηγείται μετά από έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Μεταφορών και δεν επιτρέπεται να αποτελεί αντικείμενο της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Συνεπώς το επίδομα θέσης-ευθύνης δεν εμπεριέχεται ως  όρος στην Σ.Σ.Ε που διαπραγματεύεται η ΠΟΣ.
             Το ζήτημα αυτό είναι γνωστό σε όλα τα μέλη της ΠΟΣ και των σωματείων. Οτιδήποτε  άλλο  γράφεται στο διαδίκτυο είναι ψευδές και εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Όσον αφορά την διαπραγμάτευση για την Σ.Σ.Ε και ποιοι την στηρίζουν ή όχι, αρκεί κάποιος να ανατρέξει  στα πεπραγμένα έως σήμερα για να κρίνει  ποιοι υπέγραψαν όλες τις Σ.Σ.Ε και ποιοι απείχαν ασκώντας μόνο κριτική.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


                                                                                                                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου