Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Για πρώτη φορά σιδηροδρομικοί θα συντάξουν επιχειρησιακό σχέδιο για τον ΟΣΕ!

Το διαβάσαμε στα Σιδηροδρομικά Νέα και το διασταυρώσαμε μιλώντας με συναδέλφους που συναντήθηκαν με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη.
Για πρώτη φορά μετά απο πολλά πολλά χρόνια ο σχεδιασμός του επιχειρησιακού σχεδίου του ΟΣΕ δεν θα γίνει απο
Εταιρείες και οίκους αξιολόγησης, δεν θα γίνει απο ανεξάρτητους φορείς,δεν θα γίνει με τις γνωστές  παρεμβάσεις,αλλά θα γίνει απο σιδηροδρομικούς.
Επαγγελματίες σιδηροδρομικούς που θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε εργολαβίες για αυτόν τον σκοπό δαπανήθηκαν άσκοπα.
Ο ΟΣΕ έχει όλο το στελεχιακό δυναμικό (έμπειρο - αξιόπιστο) για να ανταποκριθεί σε αυτήν την αποστολή.
Ασφαλώς πρόκειται για μια ΘΕΤΙΚΉ ενέργεια της Διοίκησης του ΟΣΕ που μετά την δημόσια δήλωση σκοπού του ΔΣ δείχνει την αλλαγή νοοτροπίας που υπάρχει.
Εμείς χαιρετίζουμε αυτήν την ενέργεια και ευχόμαστε σύντομα να δούμε μια άρτια οργανωμένη δουλειά απο σιδηροδρομικούς.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου